första dagen för dejting webbplats

sju längder! Aktuellt just nu, blanketter. Vi spikade Nuffield på V65 och viktade dubbeln vilket var helt rätt med facit i hand. Vi rankade upp Conrads Linsan och hon var så bra som vi trodde med ett par lopp i kroppen. Vi satte även 1 femma på 583 kr på V65 där vi missade superskrällen Cornetto Card. 12/3 V75 tips Momarken, vi fortsätter att sätta spikar men vi räckte inte ändå fram och endast nederländerna gratis dating webbplatser en tröstpeng tillbaks.

Trots det här stigmatiserar du inte någonsin eftersom det finns mer för en person än bara sängarkhandling! Totalt närmare 4 000 kr! Totalt 9931 kr netto. Fin spik i Tom Raider men vi grämer oss över missen med Svartmyrs Sigge som förste reserv som hade gett oss runt 13 000. 19/5 V4 Östersund V4,a satt igen men det blev favoritbetonat och vi hade hopp om att kunna fälla de stora favoriterna men det gick inte idag! DD satt idag igen! Vi hade henne nd synd men ett skönt netto iallafall.

Väntar på beslut eller pengar. 2/8 V65 Åmål Dubbeln samt fem på V65 gav oss lite tillbaks men alldeles för favoritbetonat för vår smak! DD satt på 4 tecken! 2/4 V65 Färjestad 1 sexa och 19 femmor gav 12 812 kr! Nu tittar vi fram emot måndagen med grymt självförtroende. Stort grattis ni som ryggade! Bra uppladdning inför kvällens jackpot på Mantorp! Vi bommade han och fick nöja oss med fem rätt men inte så tokigt ändå trots allt.

4/12 V75 tips Halmstad Sjuan satt enkelt igår och då båda spikarna Skully Gully och Soldiers Memory gjorde sitt jobb på ett bra sätt! Väl mött kl 08:30 imorgon! 3/3 V65 tips Åby 4 st femmor som gav ett par tusen in i allafall och spikarna sitter klockrent just nu!